ул. Христо Максимов 45
София,
България
23.3615507
42.6844497
UserLikes
Име: РИМ ИНЖЕНЕРИНГ
Адрес: София, ул. Христо Максимов 45
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.rimeng.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Машини и оборудване за дървообработващата промишленост
Дейност:

Машини за дървообработващата и мебелната промишленост

Ключови думи: машини за мебели, дървообработващи машини, машини за дърво, циркуляр, кантираща машина

Сподели във Facebook




За нас

РИМ ИНЖЕНЕРИНГ – активният партньор, който предлага технически и инженерингови решения на мебелните и дървообработващите предприятия в България. Като официален дилър на SCM Group, екипът ни от години се грижи за развитието и поддръжката на производствените мощности, внедряването на най-новите технологични решения и оптимизирането на работния процес в мебелното производство, в името на успешния бизнес на нашите клиенти.


РИМ Инженеринг е член на Българската камара на дървообработващата и мебелната промишленост. История: РИМ Инженеринг е създадена през 1994 г. и днес е официалният дилър на SCM Group в България. Философията на "РИМ Инженеринг" е базирана на дългогодишния опит в дървообработващата и мебелната промишленост.


Екипъ

РИМ ИНЖЕНЕРИНГ
т ни, начело с инж. Васил Паунов, предлага решения на своите клиенти, и в този процес се водим от три критерия: Професионализъм в дух на партньорство - екипът на "РИМ Инженеринг" е подготвен да консултира клиентите си с цел развитие на техния бизнес и да им предостави най-подходящите за тях производствени решения. Комплексно обслужване и сигурност във времето - от консултацията, през доставката на машините, монтажа и обучението на персонала, до техническото обслужване. Качество на световно ниво - "РИМ Инженеринг" внимателно подбира своите партньори, производители на машини, за да предостави най-качествените решения на българските производители.


Ние работим ексклузивно и само с италиански компании, доказани професионалисти в света на мебелите.

 
Открийте ни в Google+